Onderzoek
CONTACT
  • Klantenbezoek
  • injectie het vormen workshop 01
  • injectie het vormen workshop 02
  • injectie het vormen workshop 03
  • injectie het vormen workshop 04
  Dongguan Howe Precision Mold Co., Ltd.

  lopende band

  Vorm het bewerken Lijn

  HOWE Toe te schrijven aan sterke vorm het bewerken capaciteit en brede vorm het bewerken waaier, is het succesvol onder de woeste vorm bewerkende leverancier geweest en altijd speciale geweest wie de wereld-leidende vorm het bewerken capaciteit, de prima kwaliteitsnorm, en de recentste vaardigheden van de vormtechnologie uitdaagt.

   

  Wij plaatsen de plastic vormafdeling, die en inspecteren afdeling, ontwerp en techniekafdeling testen. De plastic de hoge snelheidscnc van de vormafdeling vastgestelde workshop, Spiegeledm workshop, draad sneed EDM, de workshop van de vormassemblage.

   

  Drie reeksen van Sodick draad-snijdt EDM en één Sodick-olie die EDM-machines snijden, verzekeren zij algemene tolerantie binnen 0.005mm, vlakheid, verticality, en lineariteit binnen 0.002mm. De kleinste draad van de machine is 0.03mm.

   

  Zeven reeksen Hoge snelheidscnc (Zwitserland Mikron 500LP) malenmachines die hoofdzakelijk worden gebruikt om de elektroden en het nauwkeurige kubieke krommeproduct te maken, welk precisiebereik aan 0.002mm. En ons programma hoofdontwerp de elektrode en de CNC workshop produceert het binnenshuis, die EDM-precisie, zeer kwaliteit, en snelle levering verzekert

   

  Tien reeksen machines van Sodick EDM maken ons mogelijk om EDM-precisie binnen 0.005mm te verzekeren. Voor sommige delen die speciale oppervlakteruwheid vereisen, Chenghui-kon de Precisievorm het gebruiken van de machines van Sodick behandelen EDM, die van Ra0.15 aan de spiegeloppervlakte bereiken.

   

   

   

   

  Leer meer
  populaire categorieën Alle